Article header image

Irene Moors verruilt RTL 4 voor SBS 6

Presentatrice Irene Moors maakt na meer dan een kwart eeuw RTL 4 de overstap naar SBS 6. Ze heeft daar een driejarig contract getekend. De presentatrice zegt bij SBS de kans te krijgen nieuwe stappen te zetten. Ze gaat vanaf 1 maart bij SBS aan de slag, haar contract bij RTL liep 1 januari af.

“Natuurlijk is het vreemd om na 26 jaar voor een andere zender te gaan werken. Maar het gaat uiteindelijk om de programma’s. Bij SBS krijg ik de kans om nieuwe stappen te zetten. Daar heb ik veel zin in”, aldus Moors. Ze zegt blij te zijn met het pakket dat ze heeft gekregen. Vooralsnog is nog niet bekend om welke programma’s het gaat. “SBS biedt mij de uitdaging die ik nodig heb. Daar ga ik voor honderd procent voor”, aldus Moors.

Peter Lubbers, directeur televisie, is blij met de komst van Moors. “Zij heeft door de jaren heen een grote naam en enorm veel ervaring opgebouwd. Ze is veelzijdig in zowel entertainment als infotainment. Het publiek kent haar als gezellig, positief en no nonsense en daarom vinden wij dat zij perfect past bij de richting die SBS 6 opgaat. Wij kijken uit naar de nieuwe programma’s die we samen gaan maken.”

De televisiecarrière van Moors begon in 1988 bij Dit Is Disney van de NCRV. In 1989 stapte ze over naar RTL. Daar presenteerde ze onder andere Telekids, Eigen Huis & Tuin, Life & Cooking, De Bachelor, Life 4 You, Geef Mij Nu Je Angst en De TV Kantine.

Bron: SBS/Broadcast Magazine

Bericht delen