Insight TV maakt series over Tomorrowland en beroemde dj’s
vrijdag 26 juli 2019

Insight TV maakt series over Tomorrowland en beroemde dj’s

De 4K HDR-zender Insight TV maakt een serie over het dj-duo Aviram Saharai & Matash Kadosh en een korte serie rond de meest interessante mensen die het festival Tomorrowland in België bezoeken.

De producties zullen zich richten op de gekke capriolen van de mensen die jaar na jaar terugkeren naar het sprookjesachtige festival, evenals de wereldwijd gerenommeerde dj’s en muzikanten die ervoor zorgen dat Tomorrowland behoort tot de meest opwindende muziekevenementen wereldwijd.

De eerste serie richt zich op elektronische muziek-producenten en dj’s Aviram Saharai & Matash Kadosh’s en hun project Vini Vici. De getalenteerde dj’s bedachten een nieuwe EDM-stijl en hebben miljoenen volgers op sociale media, tientallen miljoenen YouTube-weergaven en scoren goed tijdens optredens. Het dj-duo kent elkaar van jongs af aan. Hun filosofie voor Vini Vici is dat iedereen de vrijheid moet hebben om te genieten van dansmuziek.

Insight TV maakt en produceert ook een korte serie met de naam People of Tomorrowland, die opmerkelijke Tomorrowland-bezoekers volgt. Joost Geurtsen van Insight TV meldt: “Tomorrowland en Insight TV delen een wereldwijd millennial publiek, een liefde voor visuele verhalen en premium standaarden. We gaan door met het produceren van dit soort series.”

Bron: BM

Bericht delen