Het Jachtseizoen keert terug op SBS6
dinsdag 26 april 2022

Het Jachtseizoen keert terug op SBS6

Na een succesvol eerste seizoen keren de mannen van StukTV terug met Het Jachtseizoen op SBS6. Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan opnieuw de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen.

Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten? De namen van de deelnemende BN’ers worden binnenkort bekendgemaakt. De eerste aflevering van het tweede seizoen is op zaterdag 4 juni om 20.30 uur te zien op SBS6.

In elke aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. Van snelle auto’s tot helikopters: de in feloranje overalls gehulde bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden.

Er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen, genoeg om niet gepakt te worden?

De succesvolle YouTube-serie staat al jaren garant voor miljoenen views. Het Jachtseizoen werd bij de VEED en Zapp Awards al meerdere malen bekroond tot beste serie. Het Jachtseizoen wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en StukTV.
Het programma is ook vanaf zondagochtend 5 juni om 09.00 uur op Amazon Prime Video te zien.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen