Henny Huisman begint in oktober met opnames van film De Facelift
dinsdag 7 september 2021

Henny Huisman begint in oktober met opnames van film De Facelift

De opnames van de film De Facelift waarin Henny Huisman een rol speelt, beginnen in oktober. Dat maakte de zeventigjarige presentator bekend in de Veronica Inside Ochtendshow. Hij maakte het project, dat toen nog een andere titel had, al in 2019 bekend.

Volgens maker Lucio Messercola, de man achter de de AVROTROS-serie La Famiglia, wordt het een New Kids-achtige film. De film kreeg aanvankelijk de titel Who the fuck is Henny Huisman?. In een eerder interview vertelde Huisman dat de film draait om een man die wordt opgejaagd door de Italiaanse maffia.

Omdat de kans groot is dat hij geliquideerd wordt, besluit de man een facelift te nemen. “Zijn jonge vriendin kiest Michiel Huisman uit, want dat vindt ze een hunk. Maar er wordt een lelijke fout gemaakt: die man krijgt mijn hoofd”, aldus de presentator in de radioshow.

“Met alle gevolgen van dien, met achtervolgingen en weet ik veel wat. Verschrikkelijk leuk en heel goed geschreven ook. Vanaf half oktober gaan we draaien.” Volgens Huisman wordt de soundtrack van de film gemaakt door Kris Kross Amsterdam. Twee van de drie leden van het dj-trio, Sander en Jordy Huisman, zijn neven van de presentator.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen