Dinsdag 16 januari 2018

Fred van Leer presenteert Shopping Queens VIPS

Shopping Queens keert terug bij RTL 5 met een VIP-editie. De dames die in Shopping Queens VIPS de winkelstrijd aangaan, zijn namelijk allemaal bekend van muziek, mode of televisie. De meesten van hen hebben over alles en iedereen een mening en verkondigen die ook graag.

Onder leiding van sterrenstylist Fred van Leer staan vanaf maandag 2 maart wekelijks vijf verschillende bekende vrouwen klaar om de winkelstraten onveilig te maken. De fashion fight gaat in de eerste week tussen ‘Gooisch Meisje’ Pauline Wingelaar, Daniella Merringer (Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf), Laura Ponticorvo (Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde), Ovo Drenth (Holland’s Next Top Model) en Dorien Rose (ex-playmate en actrice).

Iedere doordeweekse avond is te zien hoe een van de kandidaten met vierhonderd euro op zak drie uur de tijd krijgt om een outfit bij elkaar te shoppen voor een speciale gelegenheid zoals een huwelijk, sollicitatiegesprek of Koningsdag. Terwijl zij winkelt, checken de andere vier ladies haar kledingkast. Aan het eind van elke aflevering showen de deelneemsters hun aankopen op de catwalk. De anderen én Fred geven onomwonden commentaar op de outfit en delen punten uit. In de laatste week strijden de vijf beste dames tegen elkaar om de titel Shopping Queens VIPS 2015.

Shopping Queens VIPS wordt geproduceerd door RTL Productions.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen