Excuses Eurosport voor zingende Frank Kramer die wedstrijd negeert
zondag 9 december 2018

Excuses Eurosport voor zingende Frank Kramer die wedstrijd negeert

Eurosport heeft excuses aangeboden voor het opzienbarende voetbalcommentaar bij een wedstrijd in de Amerikaanse competitie, afgelopen nacht. Het was het laatste commentaar van Frank Kramer, die na bijna 25 jaar de sportzender verlaat.

Kramer (71) repte vrijwel niet over de wedstrijd maar vertelde persoonlijke anekdotes, zong een liedje en droeg een gedicht voor over de dood van Willem Wilmink.

Kijkers die vannacht inschakelden voor de finale van de Amerikaanse Major League Soccer tussen Atlanta United en Portland Timbers werden uitgebreider bijgepraat over het repertoire van Frank Sinatra dan over de wedstrijd. Van de twee doelpunten die vielen voor Atlanta, werd alleen het eerste benoemd door de voormalige profvoetballer. Kramer klaagde wel dat hij zijn anekdote ervoor moest onderbreken.

Kramer, die in zijn commentaren wel vaker afweek van de wedstrijd, kreeg via sociale media zowel hoon als lof voor zijn laatste optreden. “Dit is toch pure kunst?”, merkte een kijker op. Zijn werkgever vond het minder vermakelijk.

Bron: NOS/BM

Bericht delen