Woensdag 17 januari 2018

Eerste editie GTST Magazine verschenen

Met een perspresentatie en een feestje in NH Collection Amsterdam Doelen is het eerste nummer van GTST Magazine overhandigd aan de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden en aan de Nederlandse pers.

Vanaf nu ligt het eerste nummer van het GTST Magazine in de winkel. Het blad wordt in een serie van vier uitgaven gemaakt zodat de Goede Tijden, Slechte Tijden-kijkers tijdens de zomerstop hun serie niet hoeven te missen. Acteur Everon Jackson Hooi en F&L Publishing Group staan aan de basis van het nieuwe magazine.

Hoofdredacteur Arjan Kropman: “Het was ontzettend leuk, en bij tijden best pittig, om samen met de cast en de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden vier magazines te maken. Ik heb heel veel van de acteurs persoonlijk leren kennen en ik ben me steeds meer gaan verwonderen over hun inzet en talenten. Het is geen marketingstunt om hen tot de makers van het magazine te bombarderen. Het is precies zoals het gegaan is.”

De nummers 2, 3 en 4 liggen op vrijdag 21 juli, 4 augustus en 18 augustus in de winkel en kosten € 3,95. Het GTST Magazine is een verzamelitem. De covers van de vier magazines tezamen vormen een complete foto van de hele cast.

Bron: F&L Publishing Group/BM

Bericht delen