Edson da Graça tekent exclusief bij RTL
vrijdag 2 september 2022

Edson da Graça tekent exclusief bij RTL

Edson da Graça (40) versterkt het presentatorenteam van RTL. Hij tekent een contract voor twee jaar en is vanaf 2 september al te zien in de jury van het vernieuwde Holland’s Got Talent en vanaf 16 september als host van Matched By Mom bij Videoland.

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: “Ik heb Edson vorig jaar bij een event voor het eerst echt aan het werk gezien en was direct onder de indruk van de losheid waarmee hij dat deed. Vanaf dat moment zijn we met elkaar in gesprek geraakt. Als stand-up comedian is hij gewend om te improviseren en mensen aan het lachen te maken, maar hij heeft het ook in zich om serieuze en maatschappelijk betrokken verhalen te vertellen. Dat maakt hem breed inzetbaar en een waardevolle toevoeging aan ons team van makers. Het eerste wat we van hem gaan zien is Holland’s Got Talent, maar daarna staat er nog veel meer op stapel.”

Edson da Graça: “Ik ben echt ongelooflijk blij met deze stap en de samenwerking met RTL. Ik krijg de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en de volgende stappen te zetten in mijn carrière. Na een aantal jaren voor verschillende omroepen en zenders gewerkt te hebben, voelt dit als de juiste richting. RTL ziet mijn veelzijdigheid en dat zorgt ervoor dat ik hier alles kwijt kan. Met Holland’s Got Talent als start is het echt een droom die uitkomt.”

Da Graça presenteerde eerder onder andere het kinderprogramma Gewoon Bloot en hij was te zien als deelnemer in de spelshow De Verraders. Voor Videoland maakte hij al het programma Celebrity Matchmakers.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Samuel van Leeuwen/RTL

Bericht delen