Dzifa Kusenuh en Sahil Amar Aïssa presenteren De Nationale Reistest
donderdag 13 januari 2022

Dzifa Kusenuh en Sahil Amar Aïssa presenteren De Nationale Reistest

Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Er werden nieuwe manieren van reizen ontdekt. Zo werd het fenomeen ‘staycation’ weer populair en vierde men dichtbij huis vakantie.

Bijzondere plekken ontdekken in Europa of in ons eigen land blijkt namelijk net zo leuk. Een goed moment om de kennis te testen over het nieuwe reizen. Wat is de meest afgelegen plek van Europa? Wat moet je vooral niet doen als je in Thailand bent? En kunnen we binnenkort een retourtje naar de ruimte boeken?

De Nationale Reistest van BNNVARA bestaat zoals ieder jaar uit 25 meerkeuzevragen over bijvoorbeeld duurzaam reizen, kansen binnen het ruimtetoerisme en backpacken. Naast het panel bestaande uit zes BN’ers, kan ook de kijker thuis meespelen via de NPO 3-app. De thuiswinnaar gaat naar huis met een staycation voor twee. De Nationale Reistest is op 17 januari om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Dzifa Kusenuh en Sahil Amar Aïssa presenteren het programma. Het panel bestaat uit realityster Jaimie Vaes, oud-profvoetballer Jan van Halst, presentatrice Anna Gimbrere, zangeres Stefania Liberakakis, Olympisch kampioen windsurfen Kiran Badloe en cabaretier Glodi Lugungu.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA

Bericht delen