Crime+Investigation krijgt betere plek bij KPN
woensdag 17 juni 2020

Crime+Investigation krijgt betere plek bij KPN

Crime+Investigation, de bekroonde zender over waargebeurde misdaden van A+E Networks UK, krijgt een andere plek bij KPN. Deze verandering houdt in dat de voorkeurspositie van Crime+Investigation opschuift van plaats 88 naar plaats 44 en vanaf 1 juli 2020 deel zal uitmaken van het basispakket van KPN.

Hierdoor krijgen alle KPN-abonnees toegang tot Crime+Investigation. De zender zal ook beschikbaar zijn in HD. Senior Vice President Adrian Pilkington van A+E Networks geeft aan: “We brengen Crime+Investigation met veel vreugde naar iedere KPN-abonnee. Deze belangrijke verandering in voorkeurspositie betekent dat we onze zender over waargebeurde misdaden kunnen uitbreiden in Nederland en in hogere kwaliteit kunnen aanbieden.”

“We zijn blij om het kanaal Crime+Investigation te mogen toevoegen voor al onze tv-klanten. Crime+Investigation biedt een breed scala aan spraakmakende programma’s en documentaires voor de echte crime liefhebber. Een mooie aanvulling op ons brede zenderaanbod”, zegt Stijn Nuijten, bij KPN verantwoordelijk voor marketing en producten voor consumenten.

Crime+Investigation wordt momenteel door meer dan 38 miljoen huishoudens bekeken, verspreid over 40 landen. Er zijn plannen om dit op ieder continent nog verder uit te breiden.

Bron: A+E Networks/BM

Bericht delen