Woensdag 17 januari 2018

Cartoon Network start wedstrijd Vlog It

Op maandag 31 juli gaat de nieuwe wedstrijd Cartoon Network Vlog It van start. Samen met YouTubers Boncolor en Nino Wilkes gaat Cartoon Network op zoek naar jong vlogging talent, waarbij de winnaar coaching en promotionele ondersteuning krijgt van Cartoon Network en zichzelf de officiële vlogger van de zender mag noemen

Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar kan deelnemen aan de wedstrijd.

Op de speciale website vlogit.cartoonnetwork.nl verschijnt vanaf maandag 31 juli gedurende vier weken iedere week een nieuwe vlog-uitdaging. Er zijn ook een heleboel tips en ideeën voor het creëren van boeiende vlogs terug te vinden.

Ingestuurde video’s zullen worden beoordeeld op originaliteit en alle deelnemers die minimaal twee opdrachten voltooien, maken kans op een plaats in de finale. Video’s kunnen via de website worden geüpload of door een YouTube-link naar de video in te sturen en expliciete goedkeuring van een ouder of voogd is verplicht om deel te nemen aan de wedstrijd.

De drie beste deelnemers krijgen een uitnodiging voor de finale: een masterclass bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum met YouTubers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes. Beiden zijn al geruime tijd actief op YouTube en gaan de finalisten helpen om ware YouTube-sterren te worden.

Bron: Cartoon Network/BM

Bericht delen