Caroline Tensen verrast tijdens 500e aflevering Eén tegen 100
maandag 9 november 2020

Caroline Tensen verrast tijdens 500e aflevering Eén tegen 100

De vijfhonderdste aflevering van het spelprogramma Postcode Loterij: Eén tegen 100 werd zondagavond uitgezonden op RTL 4. Caroline Tensen, die de show al twintig jaar presenteert, hield het aan het begin van de uitzending niet droog.

De aflevering startte met een glas champagne voor Tensen en het publiek om het jubileum te vieren. Toen boegbeeld Gaston Starreveld als verrassing de show onderbrak met een bos bloemen en haar feliciteerde, pinkte Tensen een traantje weg. “Ik word er helemaal emotioneel van”, vertelde ze met overslaande stem.

De mijlpaal van 500 afleveringen werd niet uitbundig gevierd door corona. Om het jubileum niet stilletjes voorbij te laten gaan, kreeg Caroline Tensen een groot applaus en werden er fragmenten van haar uit de laatste twintig jaar getoond.

Door het coronavirus is het aantal deelnemers tijdelijk gehalveerd en heet de show nu Eén tegen 50. Het zou Tensen niet verbazen als deze wijziging ook na corona standhoudt, vertelde ze in een interview met het AD. “Er is nu meer interactie en dynamiek tijdens de uitzendingen. Ik kan met alle spelers communiceren en met vijftig personen bouw je makkelijker een band op dan met het dubbele aantal.”

De uitzending trok zondag 1.407.000 kijkers, zo blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek.

Bron: AD/BM

Bericht delen