Woensdag 17 januari 2018

Burny Bos steunt Best Project Award

Film- en televisieproducent BosBros steunt de Best Project in Development Award die wordt toegekend tijdens de prijsuitreiking van Cinekid for Professionals.

Dit vierdaags evenement wordt gehouden tijdens het Cinekid Festival en brengt ruim vijfhonderd media-professionals uit veertig landen bij elkaar.

De award ceremonie vormt de afsluiting van de Junior Co-Production Market, een internationaal tweedaags evenement dat financiers, producenten en omroepen kennis laat maken met de nieuwste en meest innovatieve jeugdprojecten op gebied van film en televisie.

Alle projecten die voor deze markt worden geselecteerd, komen in aanmerking voor de award. De uiteindelijke winnaar wordt uitgekozen door een driekoppige jury. De Burny Bos Best Project Award bestaat uit een bedrag van € 2.500 en begeleiding vanuit het bedrijf om het project daadwerkelijk te realiseren.

Filmproducent BosBros heeft als producent van kwalitatieve film en televisie-producties als Abeltje, Minoes, Dolfje Weerwolfje en Wiplala een stempel gedrukt op de kwaliteit van Nederlandse jeugdfilms en series. Oprichter Burny Bos samen won daarmee al vele Internationale onderscheidingen.

Bron: Cinekid/BM

Bericht delen