Boer zoekt Vrouw Europa: ook Claudia en Bernice maken hun definitieve keuze
maandag 13 november 2023

Boer zoekt Vrouw Europa: ook Claudia en Bernice maken hun definitieve keuze

In Boer zoekt Vrouw Europa gaan de boeren met hun favoriete logee op citytrip in het land waar ze wonen. Zo kunnen de logees ook meteen kennismaken met de cultuur van het land waar ze in de toekomst misschien wel naartoe verhuizen.

Alleen Claudia en Bernice moeten eerst nog hun definitieve keuze maken. Met wie willen zij het liefdesavontuur voortzetten? Boer zoekt Vrouw Europa is zondag 19 november om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1

Hun eerste reisje samen brengt Robin en Richard naar de Karpaten. Bij aankomst in het hotel zit de sfeer er al goed in. Robin: “Doe maar de honeymoon kamer!”. Zal de citytrip hen nog dichter bij elkaar brengen? En ziet Robin een toekomst met Richard in Slowakije voor zich?

Piet en Anke hebben de koffers gepakt voor een romantische trip naar Hannover. Eenmaal daar stappen ze op de waterfiets en proosten ze samen op het avontuur. Piet kan zijn geluk niet op: “Ja dit is iets wat ik al heel lang niet gehad heb. Alleen is maar alleen en nu kun je iets met z’n tweeën delen en voelen”.

Claudia heeft van beide mannen antwoord gekregen op haar vraag waarom ze voor hen moet kiezen. Ze durft het met beide mannen aan, maar bij wie vóelt ze het? Claudia: “Ik denk dat ik eruit ben. Ik heb tot morgen, maar waarom zou ik wachten?” Wie verrast ze met het grote nieuws?

Een paar dagen weg van de boerderij om elkaar nog beter te leren kennen. Met dat doel zijn Haico en Jasmijn naar Århus gereisd. Jasmijn worstelt nog met lichte twijfels en kiest daarom voor een eigen kamer. Desalniettemin zijn ze voornemens er een gezellige trip van te maken.

Voor Bernice is het tijd om te vertellen wie zijn koffers mag pakken voor de citytrip en wie voor de reis naar huis. Voor het grote keuzemoment lucht Ype Jacob zijn hart bij Yvon: “Ik hoop gewoon dat ze met mij verder wil en dat ze het wil proberen, maar het allerliefste gun ik haar het geluk.”

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Linelle Deunk/KRO-NCRV

Bericht delen