dinsdag 16 januari 2018

Baanbrekers bij AVROTROS

Baanbrekers is een nieuw tv-programma van AVROTROS waarbij op zoek wordt gegaan naar kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures. Presentatoren Bas van Werven en Dyanne Beekman brengen werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact die in een andere situatie nooit tot elkaar zouden komen.

Daarbij laten ze zich niet hinderen door regels, maar vooral inspireren door kansen. Baanbrekers kijkt op een andere manier naar het talent van werkzoekenden.

De kandidaten zullen in eerste instantie niet het meest voor de hand liggend zijn. Het zijn bijvoorbeeld mensen die een bepaald beroep hebben en uiteindelijk omgeschoold worden tot een andere functie. Er worden juist mensen gezocht die niet de ervaring, maar wel potentie hebben. Het is echt gericht op mensen die weer graag aan het werk willen.

Baanbrekers is een multimediaal platform op televisie, internet, radio en print dat alle aspecten van die haperende arbeidsmarkt inzichtelijk maakt. Bas van Werven heeft gedurende zijn loopbaan veel en goede connecties opgedaan in het bedrijfsleven en voelt zich als een vis in het water tussen de werkgevers. Hij richt zich in Baanbrekers dan ook op de werkgevers.

Dyanne Beekman is al 19 jaar zelfstandig ondernemer en heeft veel ervaring met hoe je talent herkent. Daarnaast is ze gedreven en bevlogen om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. In Baanbrekers richt zij zich op de werknemers.

Vanaf woensdag 5 november, 20.30 uur op NPO 2.

Bron: AVROTROS

Bericht delen