Article header image

AVRO komt met Operatie NL Fit

De AVRO start in september met Operatie NL Fit. Doel van dit programma is om in tien weken heel Nederland te mobiliseren om gezonder en fitter te leven.

Iedereen kan meetrainen, meeleven en meedoen via televisie, radio, internet en hardloopevenementen door heel het land. Presentator Art Rooijakkers:“Het bijzondere van dit programma vind ik dat we een beweging op gang willen brengen. Zoveel mogelijk mensen motiveren te werken aan een actievere en gezondere levensstijl.”

Vijf aanvoerders gaan vanaf 5 september aan de slag met zichzelf. In tien weken bewijzen zij dat gezond zijn en een slanker lijf bijdraagt aan levensgeluk. Ze worden bijgestaan door drie deskundigen op het gebied van sport, psyche en voeding. In Ierland is dit concept inmiddels een way of life en heeft het de Ieren wakker geschud. Na zeven seizoenen leeft het hele land gezonder.

Rooijakkers:  “Voor bijna iedereen is de eerste stap de zwaarste.  Maar nu kun je die stap met heel veel anderen tegelijk zetten. Van bankzitter naar hardloper en dat in tien weken! Dat kan als je meedoet aan Operatie NL Fit.” Het programma wordt geproduceerd door Blazhoffski.

Bron: AVRO

Bericht delen