Anne van Egmond maakt comeback bij televisiezender ONS
zondag 3 juni 2018

Anne van Egmond maakt comeback bij televisiezender ONS

Radio-icoon Anne van Egmond maakt in juni haar comeback bij nostalgische televisiezender ONS. Van Egmond presenteerde in het verleden meerdere bekende radioprogramma’s en was ook op televisie te zien als omroepster van de KRO.

Bij ONS presenteert zij vanaf juni een televisievariant van haar populaire radioprogramma Egmond Binnen.

De herkenbare stem van Anne van Egmond is verbonden geweest aan tientallen radioprogramma’s, zoals bijvoorbeeld Tombola, Met Anne… en Adres Onbekend. Zij straalt een zekere warmte en betrokkenheid uit waarmee ze luisteraars deelgenoot weet te maken van het programma. Haar laatste succes op de radio, het programma Egmond Binnen bij RTV Noord-Holland, krijgt nu een televisievariant bij ONS.

Egmond Binnen is een twee uur durend muziekprogramma waarvan Van Egmond zelf de samenstelling en presentatie doet. Ze vult het programma met muziek die je op radio en televisie steeds minder vaak hoort: jazz, chansons, cabaret. Een genre dat haar op de radio een trouwe schare fans opleverde. Deze fans kunnen nu hun hart ophalen met hetzelfde genre, maar dan ook nog voorzien van unieke archiefbeelden.

Egmond Binnen is te zien bij ONS vanaf 10 juni, iedere zondag tussen 10.00 en 12.00 uur. Daarnaast is de serie ook te zien op zaterdag om 18.00 uur.

Bron: ONS/BM

Bericht delen