Dit Was De Radio: het verboden woord en falende luistercijfermetingen
dinsdag 23 mei 2023

Dit Was De Radio: het verboden woord en falende luistercijfermetingen

Elke dinsdag kun je Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen horen in de podcast Dit Was De Radio met verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio.

De complete inhoud van aflevering 119:

Qmusic heeft een nieuw spel: het Verboden Woord. Een slim idee?

SterrenNL bracht de volkse muziek eenmalig in ‘quadruple stereo’ in hun ochtendshow met Marcel de Vries. Hoe klonk dat? Knapt de muziek er van op?

Bas van Teylingen mocht een week de ochtendshow waarnemen op Radio Veronica. Welk cijfer verdient hij?

Ook even luisteren hoe Bas dan in z’n eigen show klinkt!

Wat een gepruts: de nieuwe luistercijfermetingen tellen ook tv-signalen mee. Wat hebben we nu aan een systeem dat niet goed werkt?!

De Post De Post! Met daarin onder andere: een JOE-fan en Igmar Felicia pitcht de vraag: stel een elftal samen met de leukste radiomakers met wie je in het verleden hebt gewerkt. Arjan doet een voorzetje.

Dit keer wordt er wel héél veel gelachen in het Blooperblokje. Onder andere dankzij Rob & Wijnand, Andrea van Pol, Mischa Blok en… een heuse nieuwsbattle!

Bij Syb het weer voor Egypte en Koeweit.

De slotwoorden zijn van Benji Heerschop. Familie van…?

In de exclusieve bonusshow álleen voor vrienden van de show deze week, hoor je wie ‘De Slimste’ presentator/dj is van Nederland (of, eh… de KRO-NCRV). Plus het antwoord op de prangende vraag in radioland afgelopen week: waar was (of is) NPO Radio 5-presentator Ron Brandsteder?!? Tot slot ook weer fijne bonusbloopers.

Dit Was De Radio dankt De Radiofabriek voor de opnamefaciliteiten.

Bron: Dit Was De Radio/BM

Bericht delen