De Bevers kondigen vierde seizoen realitysoap aan
maandag 26 juni 2023

De Bevers kondigen vierde seizoen realitysoap aan

Volkszanger John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens openen wederom de deuren van hun Brabantse optrekje. De nieuwe reeks rond het koppel start op 31 augustus op RTL 5, zo maken ze bekend.

John de Bever: “We hebben hier al een paar weken weer cameramensen over de vloer gehad. Ik vind het allemaal prima. We doen niets bijzonders, eigenlijk gaat het nergens over, maar blijkbaar slaat het aan en kijken de mensen.”

John de Bever en Kees Stevens, die met hun realitysoap De Bevers in 2022 werden genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, zijn hot op dit moment. De twee concerten op 30 september en 1 oktober in Ahoy zijn bijna uitverkocht. John de Bever gaat daar duetten zingen met tal van bekenden. Het meest in het oog springend is BBB-politica Caroline van der Plas met wie hij optreedt. Andere gastartiesten zijn onder anderen Marlane (bekend van The Voice), Bonnie St. Claire, Lee Towers en Wilfred Genee.

Op 5 oktober is de laatste uitzending in de vierde reeks van de realitysoap De Bevers. In die slotaflevering is ook een compilatie van de concerten te zien. Warner Bros. Netherlands is de producent van de serie.

Bron: AD/BM

Bericht delen