Thierry Klein Bluemink
Artiestenmanager & Muziekuitgever
2023 - week 44

ADE in volle gang (terugblik donderdag 19 oktober)

Nieuwe dag en voor mij de echte kick-off nu van Amsterdam Dance Event. De week bestaat uit afspraken, afspraken en afspraken. In combinatie met de optredens van onze artiesten is het vanaf nu rennen en vliegen. Dat is voor 1x per jaar een heerlijk gevoel en hier haal ik echt mijn energie uit.

De gehele ochtend en middag zit ik vol met afspraken op kantoor. Heel het jaar door spreek je iedereen via het internet of via de telefoon, maar tijdens Amsterdam Dance Event heb je de kans om iedereen weer face to face te zien. Ik begin met wat contacten uit Ibiza, afgelopen periode hebben veel van onze artiesten wekelijks op Ibiza gestaan. Van de Pacha tot aan de DC10, iedereen was daar te vinden. Voor aankomend jaar zijn wij nu bezig om alles al in te plannen.

Daarnaast worden rond deze periode ook de plannen afgerond voor het festivalseizoen, wij maken ieder jaar in samenspraak met alle teams een jaarplan voor onze artiesten. Gedurende deze week proberen wij hier draagvlak voor te vinden bij organisatoren en onze targets hierdoor te halen.

Aan het einde van de dag ga ik even snel naar Bar Feijoa, hier heeft het agentschap van We Are E hun jaarlijkse borrel. Na de borrel maak ik via de pont even de overgang naar Noord waar de eerste avond van DGTL plaatsvindt. Daar staan Bicep, Dixon en Stephan Bodzin op het menu!

Thierry Klein Bluemink
Artiestenmanager & Muziekuitgever

De week van Thierry Klein Bluemink

Artiestenmanager & Muziekuitgever
2023 - week 44