Thierry Klein Bluemink
Artiestenmanager & Muziekuitgever
2023 - week 44

Fietsen voor het goede doel

Ik zet mijn wekker om 05.00 in de ochtend, aangezien we rond 07.00/08.30 wegrijden. In mijn leven ben ik altijd liever 30 minuten te vroeg dan 1 minuut te laat, dat is ook hier het geval.

Ik kleed mij om, ga ontbijten, kijk nog even snel naar wat openstaande werkpunten en maak mij klaar vandaag voor de eerste 150/160km van de fietstocht van Bridges for Music. Dit doe ik samen met twee van mijn artiesten Parallelle waarvoor ik het management doe, samen zullen we elkaar er doorheen helpen.

Eenmaal ingedeeld in een groep deel ik komende dagen het asfalt met verschillende mensen uit de muziekindustrie waaronder artiesten, organisatoren en andere mensen die werkzaam zijn in onze industrie. Dit onder aansturing van professionele wielrenster Frankie Hall. Gedurende het seizoen komt zij uit voor internationaal wielerteam DAS-Handsling en buiten het seizoen houdt ze haar conditie op pijl door groepen zoals die van ons te begeleiden.

Vele uren later, eenmaal aangekomen, doen wij wat hoognodig lichamelijk onderhoud. Van stretchen tot massages om weer op te laden voor dag 2.

Thierry Klein Bluemink
Artiestenmanager & Muziekuitgever