Sep & Jasmijn voor Nederland naar het Junior Eurovisie Songfestival in Frankrijk
zondag 24 september 2023

Sep & Jasmijn voor Nederland naar het Junior Eurovisie Songfestival in Frankrijk

Na een spannende finale van het Junior Songfestival waar vier talentvolle acts met veel passie hun optreden gaven, zijn het Sep & Jasmijn die de grote winnaar van de avond zijn.

Een overvol Rotterdam Ahoy en alle mensen thuis konden genieten van het nummer Holding on to you. Met dat nummer wisten Sep & Jasmijn de vakjury, kinderjury en de kijkers thuis te overtuigen. Zij mogen zich gaan voorbereiden op de internationale finale in Nice op 26 november.

Soy Kroon, MEAU en Sosha Duysker hadden de moeilijke taak om de finalisten te beoordelen aan de hand van hun kennis en passie voor muziek. Zij waren erg enthousiast over Sep & Jasmijn en gaven het duo 12 punten. Door de punten van de kinderjury (12 punten) en de kijkers thuis (12 punten) waren het Sep & Jasmijn die door Stefania en Matheu aan het einde van de avond als de winnaars werden uitgeroepen. Joy! eindigde op een tweede plek met 29 punten, de derde plaats was voor Duron (27 punten) en Flare kwam op een vierde plek met 26 punten.

De vakjury: “Wat een ongelooflijk optreden. De hele act klopt gewoon. Als jullie op het internationale podium staan zou dit zomaar een nummer 1 plek kunnen worden. Knap hoe jullie dansen en zingen tegelijk. Echt heel goed gedaan.”

De komende maanden gaan Sep & Jasmijn zich voorbereiden op de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival in Frankrijk, Nice. De voorbereidingen hiervoor zijn om de vrijdag te volgen op juniorsongfestival.nl en het eigen YouTube-kanaal.

Op NPO Zapp wordt voorafgaand aan de internationale finale een Junior Eurovisie Songfestival Update uitgezonden, waarin de belevenissen van Sep & Jasmijn te volgen zijn.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Marc Mingels/AVROTROS

Bericht delen