Renze Klamer versterkt presentatorenteam RTL
dinsdag 22 maart 2022

Renze Klamer versterkt presentatorenteam RTL

RTL maakt bekend dat presentator Renze Klamer (32) een tweejarig contract tekent bij het mediabedrijf. Vanaf augustus is Renze voor het eerst te zien in zijn eigen late night talkshow.

De dagelijkse talkshow is de hele maand augustus elke werkdag te zien bij RTL 4. Hiermee verstevigt RTL de programmering op de late avond en wordt het late night team, dat al bestaat uit Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan, uitgebreid.

Directeur content, Peter van der Vorst: “We zijn heel blij met de komst van Renze naar RTL. Hij is een uiterst waardevolle toevoeging aan ons team van programmamakers en is breed inzetbaar. Op zowel journalistiek als entertainment gebied. In beide genres gaan we de komende jaren met elkaar bouwen aan een mooie toekomst. De late night show in augustus is slechts het begin.”

Renze Klamer: “Na een paar goede gesprekken met Peter van der Vorst weet ik zeker dat RTL dé plek is waar ik mijn carrière voort wil zetten. Ik ben natuurlijk ontzettend blij dat ik de kans krijg om weer een talkshow te gaan maken. Daarnaast is er ook alle ruimte om als presentator en maker andere programma’s te ontwikkelen. Dat samen zorgt ervoor dat ik met veel energie en vertrouwen aan dit nieuwe avontuur ga beginnen!”

Renze Klamer presenteerde eerder de talkshow De Vooravond voor BNNVARA, maar dat programma werd tot zijn verbazing opeens vervangen door de talkshow Khalid & Sophie.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen