Coen & Sander starten maandag 6 mei met de ochtendshow op JOE
woensdag 1 mei 2024

Coen & Sander starten maandag 6 mei met de ochtendshow op JOE

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben vanmorgen bekendgemaakt dat zij op maandag 6 mei van start gaan met hun ochtendshow bij JOE. 18 jaar lang loodste het radioduo luisteraars door de avondspits en binnenkort kan iedereen elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur met ze opstaan.

Vandaag werd ook bekend dat presentatrice Merel Westrik het nieuws gaat lezen in de Coen & Sander Show. JOE, de zender met tijdloze en herkenbare muziek uit de 70s, 80s en 90s, is in september 2023 op een landelijke frequentie van start gegaan. Inmiddels is JOE de zesde zender van Nederland.

Zendermanager Iwan Reuvekamp laat weten: “JOE staat voor een vertrouwd, herkenbaar, verrassend maar vooral ook volwassen geluid. Dat is precies wat luisteraars van de Coen & Sander Show bij JOE mogen verwachten. Opstaan met een lach en de dag positief en goed geïnformeerd van start gaan.”

Coen Swijnenberg: “Ik kijk er enorm naar uit om weer dagelijks de Coen & Sander Show te gaan maken. Na 18 jaar samen met de luisteraar de werkdag af te sluiten, gaan we nu voor het eerst met ze opstaan. En dat op JOE: het relatief nieuwe radiostation, waar ik met veel plezier aan mee bouw.”

Sander Lantinga: “Ik heb vooral heel veel zin om weer samen met Coen dagelijks radio te maken. Onze carrière leest als een groot jongensboek waar we een veelbelovend hoofdstuk aan toe mogen voegen.”

Bron: DPG Media/BM
Foto: Nick van Ormondt/DPG

Bericht delen