Nieuw RTL Z programma: Mission Possible
dinsdag 14 april 2020

Nieuw RTL Z programma: Mission Possible

Vanaf donderdag 16 april zal twee keer per week het nieuwe programma Mission Possible worden uitgezonden bij RTL Z. Top CEO’s schuiven aan bij ondernemer en organisatieadviseur Salem Samhoud om prangende vragen van MKB’ers te beantwoorden en om inspiratie, advies en handelingsperspectief te bieden.

Ook wordt in dit ‘spreekuur’ voor ondernemers aandacht besteed aan de uitdagingen waarmee de CEO’s zelf te maken krijgen in hun bedrijf, de gevoelsbarometer van het land en op positieve initiatieven vanuit het bedrijfsleven.

Dit is een van de vele manieren waarop ondernemers, MKB’ers en kleine zelfstandigen informatie, advies en inspiratie kunnen inwinnen over hoe om te gaan met alle uitdagingen die de coronamaatregelen met zich meebrengen. De serie gaat bij RTL Z van start met als gast Barbara Baarsma, directeur kennisontwikkeling bij Rabobank.

Salem Samhoud is oprichter van het succesvolle adviesbureau &samhoud. Als ondernemer en organisatieadviseur realiseert hij doorbraken door mensen te inspireren en met elkaar te verbinden. Mission Possible is vanaf donderdag 16 april elke dinsdag en donderdag om 9.30 uur en rond 23.00 uur te zien bij RTL Z.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen