Nieuw boek: Naar buiten met Boswachter Tim
maandag 12 juni 2023

Nieuw boek: Naar buiten met Boswachter Tim

Binnen zitten? Boswachter Tim niet gezien! Want buiten wacht er altijd weer een nieuw avontuur en kinderen die binnen blijven, die vindt hij maar saai.

Daarom komt uitgeverij FC Klap op 14 juni, in nauwe samenwerking met KRO-NCRV, met het boek Naar buiten met Boswachter Tim: Het boek dat vies MOET worden.

Boswachter Tim is de bekendste boswachter van Nederland en razend populair onder kinderen. Dus voor alle kinderen die van alles over de natuur willen leren en lekker buiten willen ravotten, is er nu hét buitenspeelboek! De presentator (bekend van de tv-programma’s Beestenbrigade en Waku Waku) bedacht meer dan 150 grappige, brutale, en uitdagende opdrachten die je alleen maar buiten kunt doen.

Tim: “Kinderen zouden zoveel mogelijk naar buiten moeten en het liefst zo vies mogelijk terugkomen. Buiten is het te vinden: ontdekken, fascineren, spelen en waarderen. Het moet de basis zijn van ieder kind.”

Naar buiten met boswachter Tim verschijnt op woensdag 14 juni op de Nationale Buitenspeeldag en kost € 19,99.

Over Boswachter Tim
Boswachter Tim (Tim Hogenbosch) werd in 2018 uitgeroepen tot Beste Twitteraar van Nederland. Sinds 2020 is hij te zien in het televisieprogramma Beestenbrigade. Snel na zijn televisiedebuut won de sympathieke boswachter de Televizier-Ster Jeugd met het kinderprogramma. Elke aflevering is hij met zijn brigade op missie om de natuur een handje te helpen en er zijn inmiddels meerdere varianten op tv. In 2022 speelde Tim Jacobus in The Passion en sinds dat jaar is hij ook te zien in de televisiequiz Waku Waku.

Over FC Klap
Uitgeverij FC Klap is ook de uitgever van het Beestenbrigade Doeboek en de succesvolle reeks Zappelin Doeboeken. Daarnaast verschenen van FC Klap boeken van bekende YouTubers (Enzo Knol, MeisjeDjamila, OnneDi en meer) en de populaire TikTok-boekenreeks met populaire TikTokkers.

Bron: FC Klap/BM

Bericht delen