BM Games Sportquiz tijdens Dutch Media Week
dinsdag 10 oktober 2023

BM Games Sportquiz tijdens Dutch Media Week

Bij het elfde evenement van de eerste editie van de BM Games, een vrolijke sportquiz op de museumvloer van Beeld & Geluid, werd ITV gekroond tot Sportiefste Mediabedrijf van het Jaar.

ITV werd overall winnaar van de vijf categorieën: hardlopen, golf, padel, jeu de boules en de quiz. Edwin van der Veen nam de flinke beker met de grote oren zichtbaar trots in ontvangst. “De start van de BM Games viel vrijwel parallel met een nieuw initiatief bij ITV, getiteld ITvit. Bij dit interne programma stimuleren we onze mensen vaker sportief bezig te zijn. De BM Games, met na afloop die gezellige mix van netwerken met collega´s van andere mediabedrijven, past precies bij onze strategie voor fitte medewerkers. En dan winnen we de BM Games ook nog!”

Het populaire padel werd een prooi voor NEP, terwijl Beeld & Geluid de golfcompetitie won en Paramount de oorkonde voor het jeu de boules mocht ophalen. Talpa zegevierde bij de in drie spelronden opgeknipte sportquiz. De discipline Hardlopen werd gewonnen door het combiteam van VPRO en Human. Namens de twee buuromroepen nam Tjebbe Venema die prijs in ontvangst. Hij had een even fraaie als Cruijffiaanse verklaring voor de winst. “Ik was veel te hard van start gegaan, maar was daardoor wel eerder bij de finish.”

Bron: BM
Foto: Feike Faase

Bericht delen