Hila Noorzai tekent exclusief contract bij AVROTROS
dinsdag 14 december 2021

Hila Noorzai tekent exclusief contract bij AVROTROS

Presentatrice, journalist en radiomaker Hila Noorzai heeft een exclusief contract gesloten bij AVROTROS. Naast haar presentatiewerk voor EenVandaag gaat ze vanaf januari deel uitmaken van het team van EenVandaag Radio op NPO Radio 1. Ook is Hila één van de kandidaten van het nieuwe seizoen van het AVROTROS-programma Wie is de Mol?.

Bart Barnas, mediadirecteur bij AVROTROS: “Hila is een groot talent en maakt een stormachtige groei door. Haar gedrevenheid, enthousiasme en maatschappelijke betrokkenheid passen zeer goed bij AVROTROS. Nederland gaat in de komende jaren veel van Hila horen en zien.”

Hila Noorzai: “Het is een droom die uitkomt om fulltime voor AVROTROS aan het werk te mogen en mijzelf journalistiek verder te kunnen ontwikkelen op radio en televisie. Ik heb heel veel zin in de toekomst!”

Hila Noorzai werkt sinds 2020 als journalist bij EenVandaag. Ook presenteerde Hila voor AVROTROS het innovatieprogramma De wereld van morgen en leidde ze de persconferenties van het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam Ahoy.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Ruud Baan/AVROTROS

Bericht delen