Article header image

Femke Meines naar Disney Channel

Femke Meines gaat aan de slag voor Disney Channel. De zangeres wordt opgenomen in verschillende nieuwe projecten van de zender, waaronder een nieuwe serie die in het voorjaar van 2016 te zien is. Eerder werkten Femke en Disney Channel al samen voor een knummer van Disney Violetta. 

Gustavo Branger, Vice President Disney Channels Belenux, zegt over de samenwerking: “We zijn enorm verheugd dat Femke onderdeel wordt van onze Disney Channel-familie en dat we met haar samen zullen werken op verschillende projecten. Dit sluit aan op onze strategie om lokale en internationale content te combineren door de productie van lokale series die aansluiten op de wens vanuit Nederlandse kinderen en gezinnen. Natuurlijk vullen we deze lokale content aan met internationale producties. Als onderdeel van deze strategie willen we graag grote talenten aan boord nemen van ons Disney schip. We zijn ervan overtuigd dat Femke past binnen deze strategie en volledig aansluit bij Disney Channel.”

De muzikale carrière van Meines en haar presentatiewerkzaamheden gaan als een speer sinds het winnen van het Junior Songfestival in 2012. Zo werkte ze eerder al samen met RTL, Sony Music, Tjeerd Oosterhuis en Nickelodeon. Ze werkte mee aan verschillende evenementen, zoals de Disney Channel Zomertour en verzorgde diverse backstage reportages voor onder andere Telekids, Kids Top 20 en Disney Channel, zoals de reportage voor de film Descendants. Over de samenwerking met Disney Channel zegt ze: “ Ik ben blij dat ik na Violetta en Descendants opnieuw verbonden wordt aan projecten voor Disney Channel Nederland. Het is een droom die uitkomt. Ik kan niet wachten om onderdeel uit te maken van deze kids tv-zender.”

Bron: Disney Channel/Broadcast Magazine

Bericht delen