Domino Challenge vanaf 28 mei te zien bij RTL 4
zaterdag 7 mei 2022

Domino Challenge vanaf 28 mei te zien bij RTL 4

Op 28 mei barst bij RTL 4 de strijd los om de titel Masters of Domino 2022. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai en de Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh gaan acht van de beste dominobouwende teams van Nederland de uitdaging aan om de meest creatieve, spannende én ingenieuze bouwwerken te maken met de rechthoekige steentjes.

Domino Challenge wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Met maar liefst twee miljoen dominostenen tot hun beschikking, gaan de acht bouwteams de strijd met elkaar aan. Met vaste hand, precisie en zelfbeheersing maken ze oogverblindende – maar uiteraard wankelende – creaties, die tijdens het bouwen overeind moeten blijven, maar als ze klaar zijn juist helemaal om moeten vallen. Wie weet de jury het meest te imponeren én de meeste steentjes om te laten gaan?

Queen of Domino
Sinds ze op haar negende haar eerste dominoset kreeg, is Lily Hevesh uitgegroeid tot dé wereldberoemde Queen of Domino. Op YouTube heeft ze een miljoenenpubliek opgebouwd, waar kijkers wekelijks genieten van haar uit het hoofd gebouwde, ingewikkelde opstellingen. In haar taak als jury van Domino Challenge zal ze de bouwteams beoordelen op creativiteit, bouwtechnieken, visueel spektakel en vernieuwing.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen