Kai Merckx maakt overstap van Qmusic naar JOE
woensdag 4 oktober 2023

Kai Merckx maakt overstap van Qmusic naar JOE

Kai Merckx is met ingang van volgend jaar niet meer op Qmusic te horen, maar op de nieuwe zender JOE. De 32-jarige dj neemt daar de late middag voor zijn rekening.

Het programma van Merckx zal van 16.00 tot 19.00 uur te horen zijn op de zender die zich richt op muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Zowel Qmusic als JOE zijn onderdeel van DPG Media. Vorige week werd bekend dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de overstap van Radio 538 naar JOE maken. Eerder werd al duidelijk dat Dennis Ruyer op de zender te horen zal zijn.

“Ik kijk ernaar uit om na de avond op Qmusic nu het einde van de middag in te luiden op JOE, als de luisteraars via Coen & Sander en Dennis bij mij aankomen voor een leuke middagshow met tijdloze muziek”, vertelt Merckx in een eerste reactie.

Merckx viel bij Qmusic regelmatig ’s ochtends in voor Mattie Valk en Marieke Elsinga. Met zijn eigen show was hij zowel ’s nachts, in het weekend als ’s avonds te horen op de zender. Daarnaast is de dj actief als stemacteur.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen