dinsdag 16 januari 2018

Talpa huurt 4000 m2 op Media Park

Talpa, het mediabedrijf van John de Mol, huurt 4000 m² kantoorruimte in gebouw De Matrix op het Media Park in Hilversum. Samen met de vestiging in Laren, heeft Talpa hierdoor de ruimte om de komende jaren te groeien naar maximaal 650 medewerkers. Het Media Park is gezamenlijk eigendom van TCN en Europa Fund II.

Na de verbouwing, die de komende maanden plaatsvindt, zullen ruim 300 Talpa-medewerkers gefaseerd hun intrek nemen in De Matrix. Een aantal redacties en productieteams was daar medio november 2011 al neergestreken. Het mediabedrijf houdt haar vestiging aan het Zevenend in Laren (met 210 werkplekken) aan. De eventuele verdere groei kan de komende jaren worden opgevangen binnen De Matrix in Hilversum.

TCN Media Park directeur Jacco Zwerver is erg blij met de deal. “We hebben hier samen met de gemeente Hilversum hard voor gewerkt. Het is mooi dat een jong en innovatief bedrijf als Talpa naar het Media Park komt. Wij kunnen de groei die het bedrijf de komende jaren verwacht eenvoudig faciliteren in het Matrixgebouw. We verwachten bovendien dat de komst van Talpa een extra trekker zal zijn voor de kleinere, innovatieve mediabedrijven die we steeds vaker huisvesten op het Media Park.”

Bron: TCN

Bericht delen