NTR komt met Natuur de Luxe
zondag 21 augustus 2022

NTR komt met Natuur de Luxe

Natuur de Luxe is een nieuw ‘shownieuwsprogramma’ over de natuur dat elke week weer op onnavolgbare wijze vol humor, snelheid en sensatie natuurnieuws brengt voor kinderen.

Natuur de Luxe, een programma van de NTR, is vanaf 28 augustus elke zondag om 17.20 uur te zien op NPO Zapp. Heeft Maan een nieuwe hond? Heeft Mo een vleesetende plant gekocht? Of is Antoon lid geworden van het WNF? Wij willen het weten. Door de knipoog en het vleugje satire is het een programma dat ook voor ouders lekker wegkijkt.

Door middel van reportages, interviews, bezoekjes van razende reporters, nieuwsflitsen en filmpjes van de socials brengt Natuur de Luxe alle nieuwtjes, feitjes en roddels uit de Nederlandse natuur en het dierenrijk. Natuur de Luxe wordt elke week door twee presentatoren vanuit een ander plekje in de natuur gepresenteerd: dé favoriete Natuur de Luxe-plek van een kijker.

Het team bestaat uit zeven presentatoren en verslaggevers: Janouk Kelderman (presentator), Dzifa Kusenuh (presentator), Raïsha Zeegelaar (presentator/ verslaggever), Shaquille Lo Fo Sang (presentator/verslaggever), Jahmil Dapaloe/Rapper Leafs Sensei (verslaggever), Tiemen Smit (presentator/verslaggever) en Rob Janssen (presentator/verslaggever en voice-over).

Bron: NTR/BM

Bericht delen