Article header image

Koffietijd in augustus terug

De Talpa-ochtendshow Koffietijd keert vanaf 22 augustus weer terug in de dagelijkse programmering van RTL 4. De ochtendshow van RTL 4 heeft haar plekje in de programmering nu definitief verworven. De Goeden Doelen Loterijen (Postcode Loterij, BankGiroLoterij en de Vriendenloterij) hebben daarom besloten om een compleet nieuw seizoen te bestellen bij Talpa.

Daar waar bij eerdere seizoenen nog onduidelijkheid was over het wel of niet doorgaan van het ochtendmagazine is deze nu weggenomen. De voormalige Gouden Kooi-villa heeft dus ook het komend tv-seizoen weer een bestemming en Talpa heeft er weer een dagelijks liveprogramma bij.

Koffietijd heeft een interessant voorjaarsseizoen achter de rug. Voor het eerst was er een concurrentie in de ochtend in de vorm van KoffieMAX. Het ochtendmagazine van Omroep MAX moest het bijna iedere werkdag met minder kijkers doen op Nederland 1 dan Koffietijd op RTL 4. Koffietijd wist iedere morgen rond de 200.000 tot 300.000 kijkers te trekken, met een gemiddeld marktaandeel in de doelgroep 20 – 49 jaar van 28 procent.

Bron: Tienfan

Bericht delen