dinsdag 16 januari 2018

Holland's Got Talent verslaat Beat It

Het RTL 4-programma Holland’s Got Talent met Robert ten Brink heeft zaterdag 1.520.000 kijkers getrokken. SBS 6 ging gelijktijdig van start met Beat It, dat 949.000 kijkers behaalde. SBS 6 lanceerde zaterdag twee nieuwe programma’s: Beat It en Surprise Surprise.

Het RTL 4-programma Roodkapje trok met 1.142.000 kijkers net iets meer belangstelling dan Surprise Surprise, dat 1.008.000 kijkers scoorde. Dat blijkt uit de gegevens van SKO.

Beat It is een zangcompetitie waarin Jan Smit en Gerard Joling de strijd met elkaar aangaan. Beiden hebben als doel de beste stem te vinden. Is het jurylid niet te spreken over de zangkwaliteit van een kandidaat? Dan verlaat deze de studio op spectaculaire wijze. De presentatie van Beat It is in handen van Kim-Lian van der Meij.

Surprise Surprise wordt gepresenteerd door Dominique van Hulst, beter bekend als zangeres Do. Henny Huisman en Shownieuws-verslaggeefster Airen Mylene verrassen in het programma mensen in het land. Surprise Surprise is de nieuwe versie van Huismans vroegere Surprise Show. Dat is een televisieprogramma dat in de jaren 80 werd uitgezonden door de KRO. In 2006 was er een seizoen op Talpa te zien, onder de titel Sponsor Loterij: Super Surprise Show.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen