Hila Noorzai tekent contract voor onbepaalde tijd bij AVROTROS
woensdag 1 november 2023

Hila Noorzai tekent contract voor onbepaalde tijd bij AVROTROS

Hila Noorzai is vanaf 1 november een vast gezicht bij AVROTROS. Sinds 2020 is Hila al te zien en te horen bij de omroep als vast onderdeel van het team van EenVandaag en in programma’s als De wereld van morgen.

Binnenkort is de presentator te zien in verschillende nieuwe programma’s. Programma’s waarbij haar journalistieke kant tot zijn recht komt, maar waar ook haar ambitie om verhalen te vertellen en haar nieuwsgierigheid goed van pas komen.

Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS: “Hila is al drie jaar te zien en te horen bij AVROTROS en heeft zich nu voor onbepaalde tijd aan onze omroep verbonden. Daar ben ik heel blij mee want met Hila hebben we naast een goede journalist, een veelzijdige presentator in huis. Ze staat ervoor open om nieuwe formats uit te proberen en is altijd op zoek naar mooie, inspirerende en bijzondere verhalen. En hoewel ik er verder nog niets over kan zeggen weet ik dat zij niet kan wachten tot ze Nederland kan verrassen met een nieuw programma waarbij verschillende fysieke en psychologische uitdagingen centraal staan.”

Hila Noorzai: “Een vast contract bij AVROTROS is een enorme mijlpaal in mijn carrière. Ik ben heel blij met het vertrouwen en de ruimte die ik krijg. Ruimte om, naast EenVandaag, aan spannende projecten te werken waar ik mijn nieuwsgierigheid en journalistieke interesse in kwijt kan. Daar heb ik enorm veel zin in.”

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Ruud Baan/AVROTROS

Bericht delen