Gordon zoekt nieuwe collega in Screentest
donderdag 20 september 2018

Gordon zoekt nieuwe collega in Screentest

Vanaf 7 oktober presenteert Gordon Screentest, de nieuwe RTL 4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL.

Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij presentatie opdrachten uitvoeren in de studio en op locatie. Robert ten Brink is het vaste gezicht van de jury. Zijn schat aan ervaring met reality, dating- en gameshows maken hem tot de ideale juryvoorzitter.

Hierin staan steeds twee andere door de wol geverfde collega’s hem bij. Onder anderen Bert van Leeuwen, Jan Versteegh, Carlo Boszhard, Kim-Lian van der Meij, Astrid Joosten en Ron Brandsteder maken hun opwachting als gastjuryleden.

In elke uitzending gaan de talenten steeds een op een het duel met elkaar aan. Zij krijgen presentatie-opdrachten geïnspireerd op bekende televisieprogramma’s van vroeger en nu, zoals Man bijt Hond, Lingo of Rad van Fortuin. Per opdracht deelt de driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale-uitzending op 11 november. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

Screentest wordt geproduceerd door Talpa Producties en is vanaf zondag 7 oktober om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen