Dinsdag 16 januari 2018

Eye Media Television wint Piet Heyn Challenger Award

Eye Media Television heeft De Piet Heyn Challenger Award gewonnen. Deze werd donderdag aan de televisieproducent uitgereikt tijdens een gala-avond op de SS Rotterdam. De award is een aanmoedigingsprijs voor Nederlandse ondernemingen die zich – in de traditie van zeevaarder en luitenant-admiraal Piet Heyn – met daden, durf en visie onderscheiden in de markt.

 

Eye Media Television is onder meer eigenaar van de programma’s LifestyleXperience (RTL 4), Ondernemend Nederland (RTL 7) en Lekker Leuk Leven (SBS6). Ramon van Daalen, CEO Eye Media Television, ziet de award als de hoogte waardering: “We zijn niet alleen trots op deze prijs maar ook trots dat we in deze tijden waarin het wat minder gaat, toch een substantiële groei hebben mogen doormaken. Met programma’s zoals Ondernemend Nederland, dragen we ook bij aan de stimulering van het Nederlandse bedrijfsleven. Op die manier hopen we te werken aan een stevig fundament van de BV Nederland.”

Van Daalen ziet in de prijs een stimulans voor de verdere plannen van het productiehuis. “Zo zijn we voornemens een programma uit te brengen wat het duurzaam ondernemerschap zal stimuleren. Hiermee nemen we onze verantwoordelijkheid voor milieu en maatschappij.”

Bron: Eye Media Television

Bericht delen