Documentaire-drieluik over Willeke Alberti op SBS6
woensdag 2 november 2022

Documentaire-drieluik over Willeke Alberti op SBS6

Willeke Alberti duikt samen met André van Duin, zoon Johnny, Chantal Janzen, dochter Daniëlle, broer Tonny, Gordon, Rob Kemps, Frits Spits, Paul de Leeuw en vele anderen in haar eigen leven.

Aan de hand van uniek materiaal uit de nationale beeldarchieven en niet eerder vertoonde beelden uit haar privécollectie blikt Willeke in de driedelige documentaireserie terug op alle mooie, bijzondere en soms zeer emotionele momenten en gebeurtenissen in haar leven. Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.

De serie volgt Willeke in het afgelopen jaar waarin ze de Blijvend Applaus Prijs krijgt en haar allerlaatste theatertour afsluit in het Concertgebouw van Amsterdam, én confronteert Willeke met haar verleden in het nu. Een turbulente periode waarin zij in haar privéleven veel voor haar kiezen krijgt.

Met prachtige beelden van vroeger: optredens met haar Vader Willy in AVRO’s Zaterdagavond Show, flarden van gesprekken uit talkshows, memorabele acts met André van Duin, duetten met zoon Johnny, scènes uit De Kleine Waarheid en haar deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti
is geproduceerd door Vincent TV Producties.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Noortje Dalhuijsen Fotografie/Talpa

Bericht delen