Line-up Foute Party van Qmusic is nu compleet
dinsdag 30 april 2024

Line-up Foute Party van Qmusic is nu compleet

Na het nieuws over de eenmalige Telekids-comeback van Carlo Boszhard en Irene Moors op de Foute Party, is tijdens de middagshow van Qmusic bekend geworden dat ook rapper Donnie en Marco Schuitmaker hun opwachting maken in de Brabanthallen.

Hiermee is de line-up van de Foute Party op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024 compleet. Donnie zal, in navolging op het succes van Schültenbrau met Chantal Janzen, ook dit jaar het Foute Anthem voor zijn rekening nemen. Met wie hij dit gaat doen, maken Donnie en Qmusic later bekend.

Eerder werd ook al bekend dat Jan Smit zijn Foute Party-debuut maakt in juni en ook O-Zone, Snollebollekes, Ch!pz, Mental Theo en A’Fever zijn aanwezig op het grootste foute feest van het jaar. Met Carlo & Irene, rapper Donnie en Marco Schuitmaker is de line-up van de Foute Party compleet.

Marco Schuitmaker sleepte eerder dit jaar de Qmusic Top 40-award binnen voor ‘Beste Nieuwkomer Nationaal’ en behaalde vorig jaar met zijn hit Engelbewaarder uit het niets de tweede plek in de Foute 1500 van Qmusic. Met dit nummer stond hij 8 weken in de Nederlandse Top 40.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen