Victor Mids opent de stembussen van de Top 4000
maandag 8 november 2021

Victor Mids opent de stembussen van de Top 4000

Victor Mids heeft maandagochtend tijdens Ekdom in de Morgen met een speciale illusie de stembussen geopend voor de grootste hitlijst van Nederland: de Top 4000. Hij liet een luisteraar een kaart kiezen waarop hij een getal had geschreven.

Enkele minuten voordat de luisteraar inbelde postte hij op Instagram met welk nummer hij de stembussen wilde openen: Lou Bega met Mambo No. 5. Luisteraar Luuk bleek precies de goede kaart te hebben gekozen. Vanaf nu kunnen luisteraars stemmen op hun favoriete nummers en stellen zo met elkaar de Top 4000 samen. Stemmen kan tot en met maandag 22 november 16.00 uur via radio10.nl of de Radio 10-app.

De Top 4000 is van zaterdag 4 december tot en met vrijdag 24 december te horen bij Radio 10, maar luisteraars kunnen de komende weken alvast in de stemming komen. Diverse artiesten, zoals de Dolly Dots, Roachford (bekend van de hit Cuddly Toy), Suzan & Freek en Alides Hidding (Time Bandits), schuiven aan bij Ekdom in de Morgen voor een Top 4000-sessie, een live optreden waarbij de artiest een grote Top 4000-klassieker speelt.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen