dinsdag 16 januari 2018

NPO Radio 2 loopt mee met Nijmeegse Vierdaagse

Gaat het NPO Radio 2-dj Frank van ’t Hof lukken om vier dagen lang 50 km per dag te lopen terwijl hij zijn programma presenteert? Gelukkig krijgt hij hulp van collega-dj’s Jan Willem Roodbeen, Leo Blokhuis, Wouter van der Goes en Ruud de Wild.

Van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli is Van ’t Hof van 04.00 tot 17.00 uur te volgen via NPO Radio 2 en de livestream op www.nporadio2.nl. Al lopend houdt hij zijn luisteraars op de hoogte van zijn blaren, medewandelaars en andere Vierdaagse-avonturen. Hij finisht dagelijks bij De Wild in de Middag (KRO-NCRV).

Op dinsdag 18 juli loopt Jan Willem Roodbeen met hem mee, op woensdag 19 juli sleept Leo Blokhuis hem er doorheen en op donderdag 20 juli is het de beurt aan Wouter van der Goes. Ruud de Wild zendt vrijdag 21 juli uit vanuit Nijmegen om de laatste kilometers op de voet te volgen. Na 200 km lopen wordt Het Platenpaleis (BNN-VARA) op vrijdagavond omgedoopt tot Het Blarenpaleis (20.00 – 22.00 uur) gepresenteerd door Van ’t Hof vanuit het Nijmeegse centrum waar het een groot feest is.

Bron: NPO/BM

Bericht delen