Henk van Steeg nieuwe presentator EO-radioprogramma Open Huis
vrijdag 29 oktober 2021

Henk van Steeg nieuwe presentator EO-radioprogramma Open Huis

Henk van Steeg is met ingang van maandag 1 november de nieuwe presentator van het doordeweekse EO-radioprogramma Open Huis op NPO Radio 5. Hij neemt het stokje over van Tom Herlaar die het programma ruim 15 jaar presenteerde. Herlaar blijft wel de zaterdageditie van Open Huis maken.

Henk van Steeg heeft er zin in om elke doordeweekse middag de gastheer te zijn in Open Huis: “Ik ben bij de EO begonnen bij NPO Radio 5. Daarna heb ik verschillende uitstapjes gemaakt naar NPO 3FM, NPO Radio 1 en NPO Radio 2. Hierdoor heb ik veel ervaring kunnen opdoen en op deze manier toegegroeid naar de rol van presentator van het middagprogramma Open Huis.”

Over Henk van Steeg
Henk van Steeg werkt sinds 2006 bij de Evangelische Omroep als radio- en tv-presentator. Op dit moment is Henk een van de presentatoren van het NPO Radio 1-programma Langs de Lijn En Omstreken. Ook presenteert hij het NPO Radio 5 programma Niet Alleen en is hij presentator van het tv-programma Nederland Zingt.

Over Open Huis
Open Huis is een muzikaal en informatief programma dat elke werkdag én zaterdag te horen is van 14.00 tot 16.00 uur op NPO Radio 5. Naast veel muziek en spelletjes, is er dagelijks aandacht voor achtergronden bij de actualiteit en informatie in de rubriek Hoe zit dat?.

Bron: EO/BM
Foto: Dingena Mol/EO

Bericht delen