Edsilia Rombley opent radiostation 100% NL Songfestival
maandag 1 maart 2021

Edsilia Rombley opent radiostation 100% NL Songfestival

In de aanloop naar het Eurovisie Songfestival is 100% NL maandag gestart met het radiostation 100% NL Songfestival. Zangeres en oud-deelneemster Edsilia Rombley opende op feestelijke wijze het station in De Barry Paf Show op 100% NL.

Op het nieuwe radiokanaal hoor je de grootste hits van het Eurovisie Songfestival van de afgelopen 60 jaar. 100% NL Songfestival is te beluisteren via de website van 100% NL, de app en verschillende landelijke radioportals.

Edsilia Rombley, die maandag tevens haar nieuwe single Als Ik Weer Bij Jou Ben lanceerde, is een groot Songfestival-liefhebber. Ze heeft maar liefst twee keer meegedaan aan het Songfestival, in 1998 eindigde ze als vierde met het nummer Hemel en Aarde. Dit jaar presenteert ze op 22 mei samen met Chantal Janzen, Nikkie de Jager en Jan Smit het Eurovisie Songfestival voor miljoenen kijkers over de hele wereld.

Edsilia Rombley: “We moesten even een jaartje wachten op het Songfestival, maar nu is het dan eindelijk zover. Voor alle fans is het natuurlijk te gek dat er een 100% NL Songfestival station komt en dat ik hem mag lanceren bij Barry in de show.”

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “De Songfestivalkoorts in ons land loopt langzaam op en daarom geven wij luisteraars nu al de kans om 24/7 optimaal in de stemming te komen. Omdat het voor het eerst sinds 45 jaar in ons land wordt georganiseerd, pakken we dit jaar groots uit bij 100% NL. De lancering van 100% NL Songfestival is slechts de start hiervan. Er gaat nog veel gebeuren de komende weken.”

Bron: RadioCorp/BM

Bericht delen