Christian Laurman
Televisieregisseur en radiobaas JINX Radio
2022 - week 47

Zweten

Als regisseur en radiobaas neem ik jullie deze week mee in mijn leven en gedachtegang. Het is alweer donderdag…

Om een beetje in vorm te blijven ga ik op donderdag altijd sporten. En dat doe ik dan lekker vroeg omdat je dan wat aan je dag hebt. Eerst lekker door een personal trainer afgemaakt worden en dan lekker je dag beginnen…
Ik kan je melden dat als de wekker om 5:45 gaat je even niet meer weet wat je mankeerde toen je besloot dit zo te plannen. Dat heb ik overigens wel vaker, maar dat terzijde. Toen ik vanmorgen na een aantal mentale barrières te hebben beklommen aankwam, was Ruth al bezig. Zij is ook op de sportschool en we worden in dezelfde ruimte wekelijks tot zweten gedreven.

Ik was vooral stekelig aan het overleven (kent u die uitdrukking?) en door mijn passief-agressieve houding vooral niet te veel aandacht te trekken en ‘mocht’ van mijn beul even tien minuutjes opwarmen (lees: level 14 op een crosstrainer). Na twee minuten afzien hoorde ik Ruth met zo’n geniepig stemmetje zeggen: “Schrijf je dit dan ook op in dat stukkie van je?”
Ruth doet tegenwoordig 65 kilo deadliften. Knap hè? 08.00 uur stond ik weer buiten. Met een dag op m’n pad en een plas zweet achter de rug. Heerlijk.
Vandaag staat Koffietijd op het program.

Christian Laurman
Televisieregisseur en radiobaas JINX Radio
 

De week van Christian Laurman

Televisieregisseur en radiobaas JINX Radio
2022 - week 47