Christian Laurman
Televisieregisseur en radiobaas JINX Radio
2022 - week 47

Onrust

Als regisseur en radiobaas neem ik jullie deze week mee in mijn leven en gedachtegang. Het is vrijdag…

Maar even alle gekheid op een stokje. Ik vind het heerlijk om met m’n passie bezig te zijn. Meewerken aan een creatief proces en onderdeel zijn van een team en samen iets bouwen maar je mag gerust weten dat het een ontzettende uitdaging is om de balans te vinden tussen privé, werk en vertier.

Wat het niet makkelijker maakt, is dat er constant onrust is. Je weet nooit hoelang het project duurt of dat het terugkomt. Het kan jaren duren of na een maand van de buis worden gehaald. Dat is natuurlijk ook het risico van het zelfstandig zijn, maar het heeft wel invloed op de manier waarop je projecten aanneemt. Je spreidt je kansen en dan heb je het soms heel druk en soms wat minder.

Vandaag wederom een Koffietijd en daarna neem ik mijn radioshow op. Elke vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur op JINX Radio. En dan ben ik het weekend vrij. Er is geen Formule 1 meer natuurlijk want dat seizoen is voorbij en de Eredivisie ligt stil vanwege het WK. Dat betekent dat de volledige aandacht gaat naar Ollie en Noor.

Zoon Ollie, die net negen is geworden, heeft voor zijn verjaardag een dj-mixer gekregen. Dit gaan we samen eens proberen (lees: ik). En dan gaan we zaterdag naar een kerstmarkt bij kasteel de Haar. Heb een fijn weekend!

Christian Laurman
Televisieregisseur en radiobaas JINX Radio
 

De week van Christian Laurman

Televisieregisseur en radiobaas JINX Radio
2022 - week 47