Anca Beije
Directeur Born4Jobs
2023 - week 38

Zingen

Vorige maand bestond Born4Jobs 22 jaar. 22 jaar! Ik schrik er ieder jaar weer van, wat gaat de tijd toch razendsnel als je lol hebt ;). En het mooie is dat er opdrachtgevers tussen zitten waar we al 22 jaar voor werken, volgens mij betekent dit dat we iets goed doen.

En er is ook zoveel bij gekomen de afgelopen jaren; uitzenden, freelance-bemiddeling, een advertentieplatform. Onlangs vroeg iemand me: ‘had je nooit de ambitie om een groot bureau te worden, een soort Randstad?’

Het antwoord daarop is een duidelijk nee, want het allermooiste aan Born4Jobs is juist die niche waarin we opereren; de dynamische mediabranche, die zo lekker familiair voelt en toch steeds groter wordt waardoor er nog uitdaging genoeg is. Waar we als ‘oude bekenden’ ieder jaar bij de leukste evenementen zijn zoals Noorderslag, ADE, de Dutch Mediaweek, De vrienden van Amstel, Cross Media Cafés en zelfs IBC. Dat is allang niet meer puur netwerken, het zijn feestjes, met allemaal mensen die we kennen.

Over feestjes en woensdagen gesproken, vanavond weer naar de REX voor de tweewekelijkse repetitie van het vrouwenkoor met de toepasselijke naam KantOOR. Had je me vroeger met geen zes paarden naartoe gekregen maar wat is dát leuk. Afgelopen juni traden we op in het bos bij ’t Hooge Erf, wat een feest was dat!

Anca Beije
Directeur Born4Jobs

De week van Anca Beije

Directeur Born4Jobs
2023 - week 38