Anca Beije
Directeur Born4Jobs
2023 - week 38

Georgie de poes

Zo, de BBQ zit erop, de zomer duidelijk ook. Het wordt weer binnen zitten, met laptop, houtkachel aan en Georgie de poes op schoot. Op de vrijdagen dan, want dan probeer ik toch zo veel mogelijk thuis te zijn.

Eigenlijk vrij te zijn, maar we all know, als ondernemer lukt dat niet altijd. Vrijdag is een prima dag om de week te overdenken, wat hebben we goed gedaan en wat kon beter? Met zo’n klein team als de onze ben je heerlijk flexibel; korte lijnen dus snel schakelen.

En wat me afgelopen week opviel in een aantal gesprekken die ik had met opdrachtgevers, is dat zo weinig bedrijven weten dat we ook bemiddelen in freelancers, sterker nog, we hebben een fantastische pool met freelance professionals in communicatie, marketing, finance, customer support en office management. Die we allemaal persoonlijk kennen en dus weten dat ze goed zijn. Daar gaan we de komende week maar even een mailing over sturen, dan weet je dat vast ;).

En omdat ik wel van een feestje hou, zit vanavond de hele straat in mijn achtertuin voor het straatdiner. Het is maar goed dat het morgen zaterdag is; ik zet even geen wekker en sla de kwalificatie van de Formule 1 in Japan ’s morgens vroeg maar een keertje over. Het was leuk om te schrijven over ‘mijn week’. Uitdagend ook, want ik ben van nature geen schrijver maar ik hoop dat het de moeite waard was, dank voor het lezen!

Anca Beije
Directeur Born4Jobs

De week van Anca Beije

Directeur Born4Jobs
2023 - week 38