Anca Beije
Directeur Born4Jobs
2023 - week 38

Leuke buren

Even koffie bij het geweldige cappuccino apparaat beneden en dan straks de wekelijkse teammeeting boven bij de statafel met onze recruiters waarin nieuwe en lopende vacatures worden doorgenomen, de beschikbare kandidaten worden gedeeld met elkaar en ontwikkelingen in de markt worden besproken. En in die laatste categorie horen we ook weleens minder leuke verhalen. Recent voorbeeld; onveilige werkvloer door intimidatie, het gebeurt nog steeds.

Maar godzijdank zijn de meeste werkgevers in onze branche wél heel leuk om voor te bemiddelen. We werken momenteel aan mooie diverse opdrachten; bijvoorbeeld een Projectleider Events, een Zakelijk Directeur, een Controller, een Product Manager en een Scheduler. Waar anderen in deze tijd van schaarste soms afhaken, word ik juist enorm happy van de zoektocht naar dé perfecte kandidaat… die ik vrijwel altijd weet te vinden en dat blijft een geluksmomentje. En gelukkig heb ik mensen om me heen die net zo blij worden van dit vak als ik, dus de teammeetings zijn een happening op zich.

Ik ben nog steeds heel blij met ons mooie kantoor aan de ’s-Gravelandseweg. Waar we vanavond een hopelijk droge (maar nu al gezellige) BBQ avond hebben met onze buurtjes van BeyondDutch, van de streamingdiensten With Love en New Faith Network. Leuk detail is dat wij de nieuwe Customer Service Manager hebben gevonden en dat hij deze week is begonnen. Die valt dus met zijn neus in de… BBQ!

Anca Beije
Directeur Born4Jobs

De week van Anca Beije

Directeur Born4Jobs
2023 - week 38