Sophie Hijlkema
3FM-dj
2022 - week 48

Week met Barend en Rob

Als je baas aan je vraagt: zou je een week lang opgesloten willen worden met twee collega’s, die wij voor je uitkiezen, zonder dat je je vrienden en familie ziet, zou je dat dan doen? Ik wel! 

Ik woon zelf alleen. In het dagelijks leven overleg ik dus weinig en bepaal ik mijn eigen tempo in huis. Het zal dus enorm wennen zijn met twee van die gasten om me heen, maar het lijkt me juist heel gezellig! Barend van Deelen is weer teruggekeerd bij 3FM met zijn nieuwe middagshow die hij samen met Nellie Benner maakt. En Rob Janssen is samen met Wijnand Speelman elke ochtend op 3FM te horen.

Ik ben razend benieuwd hoe de dynamiek gaat verlopen. Mijn voorspelling is dat het juist een hele mooie verdeling wordt: Rob en Barend zijn van nature mannen die houden van gasgeven. Alle energie erin. Zijn goed met woorden, lachen hard en zijn al-tijd in voor een feestje.
Maar tijdens zo’n week met weinig slaap, al die heftige verhalen die we te horen gaan krijgen en alle hartverwarmende mensen die langskomen op het plein, zou het zomaar kunnen dat ook bij Rob en Barend een traan over de wang gaat rollen. 

Ik heb een zwak voor mannen die kwetsbaar zijn, dus ik ga gigantisch van ze houden in die week. Dat kan niet anders!

Sophie Hijlkema
3FM-dj

Foto: Maria Wanders/NPO 3FM 

De week van Sophie Hijlkema

3FM-dj
2022 - week 48